det säkraste sättet att läsa en bra bok i chamonix. Bra att det ...

DSC01669
det säkraste sättet att läsa en bra bok i chamonix. Bra att det finns hörlurar inbyggda i hjälmen!

igår bestämde vi oss för att gå ut och testa på chamonix nattliv...

DSC01652
igår bestämde vi oss för att gå ut och testa på chamonix nattliv. Jag vaknade lite lagom bakfull vid 23 efter en skön afterski. Sandra hade läst om ett schysst ställe som hette La Cantina, dom hade nåt slags liveband som spelade på måndagar. vi klev ner för den skumma källartrappan, dörren öppnades och marijuana doften smekte våra kalla näsborrar. Chockade stannade vi och blickade ut över en liten källarlokal, ganska lik min där hemma i sverige. Hela stället var proppat med folk och ALLA dansade! Dansade oss fram till baren och "hängde" in jackorna, dvs bartendern tog dom och slängde dom i en hög längst in. Det var en underbar natt. Den slutade med att Emil och jag kollade på film och åt dagobertmackor.

här trivs jag! Strålande sol, god latté, bra åkning, backar som ...

DSC01622
här trivs jag! Strålande sol, god latté, bra åkning, backar som aldrig tar slut och gott sällskap. Jag "raggade" upp en finne som åkte hit själv. Riktigt skön snubbe. Tänkte ge honom till Sandra, hon behöver hångla av sig ;)

På väg till Chamonix i min pheta Ford Fiesta diesel. Italien är...

DSC01598
På väg till Chamonix i min pheta Ford Fiesta diesel. Italien är ett underbart land, här kör alla som mig :)

Sandra och Haggan vägrade äta pizza, så efter en kort diskution ...

DSC01592
Sandra och Haggan vägrade äta pizza, så efter en kort diskution och en hotfull *med betoning på full* Shit kid på 18 år. Tack Lisa världens bästa! Bjöd dom på kycklingwok och ett gott skratt.

rökning är numera en klass fråga, precis som att vara med i A-ka...

DSC01570
rökning är numera en klass fråga, precis som att vara med i A-kassan. Jag ringde mitt fack igår och ville gå ur. Hon frågade varför och jag förklarade att det var pga dom inte kunde hjälpa till med att löneförhandla, hon svarade, jo det gör vi visst. Efter att jag berättat min historia svarade hon surt att hon skulle skicka ett papper. . . . Tack för inget

Tog en översnöad volvo och studsade in och körde med vindrute to...

DSC00129%20(1)
Tog en översnöad volvo och studsade in och körde med vindrute torkaren till macken 20m bredvid vår parkering. 2 polisbilar. Jag tar min fina snöborste och kliver ut för att tanka och borsta bort snön från bilen. Hör en röst säga: hörru grabben! Jag fortsätter gå mot pumpen och hör samma röst säga: grabben stanna! Vänder mig om och tittar på den irriterade polisen, han ska precis ge mig ett av hans "tal" om att när fantomen talar lyssnar man, han ser snöborsten i min hand och kommer av sig och säger ja just det, så där kan du inte åka runt. Nej just det säger jag. Han går ett steg mot sin bil och säger: för att du ser ju ingenting! Ja tack säger jag och fortsätter borsta. . . Hade jag varit en snygg tjej hade han förmodligen hjälpt mig borsta och visat hans picka

Skjut en snut

Läste skvallerblaskan Aftonbladet idag och läste utan förvåning att en Polis i stockholms området spelat in en porrfilm med full uniform och picka! 
Polismannen har dessutom vid ett tidigare tillfälle åtalats för barnpornografibrott och sexuellt ofredande, men friats.  Och poliserna tycker det är konstigt att dagens ungdom är rädda för poliser!
åker hellre svarttaxi en mörk natt med kort kort kjol, än i en polisbil. 
*haha  mig i kort kort kjol kanske inte funkar*
   wiggum
To serve and protectsom att öppna en konservburk ungefär.

DSC01560
som att öppna en konservburk ungefär.

alla leveranser är inte till betong jungeln, vackert och rogivan...

DSC01554
alla leveranser är inte till betong jungeln, vackert och rogivande. Och det perfekta transportmedlet, Volvo 4x4 cross country 2.5T

PRON!

HIT ska jag om 3 dagar!!!

dagligen kommer jag på små bloggisar som jag vill skriva om, men...

DSC01518
dagligen kommer jag på små bloggisar som jag vill skriva om, men när jag väl har tiden är det bara tomt, dåligt minne borde fan klassas som en sjukdom. Ja okej det gör det om man glömmer sin egen existens.

Hundskit

Hemskt!  folk krockar och dör överallt i halkan. [edit] Några som inte dog [edit]  är "rock" gruppen the poodles när dom krockade i tyskland. [edit] Men dom kommer slutligen att dö! för att dom är nånstans mellan 30 och döden! Döden kommer att hinna ikapp dom. likaså den elaka chauffören som hade dom i sitt våld!! under helvetesfärden!  lätt o skrika o gapa när man står där och säger: vad var det jag sa! han körde som en dåre.  Nästa gång dom kanske vågar sig framför den gula linjen för att ta ett snack med chauffören!  Dansbandet the Poodlessons lever och frodas än. [edit]
hundskit
citat från en av gruppens medlemmar: – Alla i bandet är jävligt upprörda. Det här känns inte så lite obehagligt. Vi har ju familjer hemma och livet är en kärt, säger Jakob Samuel.

på fredagar tar "greken" fram sitt luftgevär och sin slangbella,...

DSC01535
på fredagar tar "greken" fram sitt luftgevär och sin slangbella, den som vinner får stålmumien. Min chef festade till det med att tända tomtebloss.

Jag kommer att fortsätta jobba i stockholm. Men ha kvar min käll...

DSC01533
Jag kommer att fortsätta jobba i stockholm. Men ha kvar min källar lya i nypan.

åkte hem en sväng igår, lasse har städat, diskat, tvättat och la...

DSC01521
åkte hem en sväng igår, lasse har städat, diskat, tvättat och lagat mat. Jag väcktes på soffan av stuvade makaroner och stekt falukorv. Sen iväg till gymet, har knappast blivit nån överkonsumtion av den sorten. Beach 2007 sket sig

lyxfrukost! ! ! Vad gör man inte för att må bättre.

DSC01510
lyxfrukost! ! ! Vad gör man inte för att må bättre.

skjutsade Jimbo en sväng och på vägen hem hittade jag den här un...

DSC01505
skjutsade Jimbo en sväng och på vägen hem hittade jag den här underbara skylten, nu har jag hittat ännu ett rök spot i nypan! Synd att jag måste sluta röka, jag gillar att röka. Jag är en bättre människa när jag röker, alldeles cool. "Moh fire man"

Chamonix

Beställde igår en flygresa, Skavsta <--> Bergamo, Italien. därifrån hyr jag en bil och åker till den lilla mysiga byn Chamonix.  Ska bli så skönt att än en gång bli påmind att mina benmuskler inte pallar för alperna!  Men för att se snygg ut i pisten ska dom nog orka med en sista gång.
Den 27e Januari 2007 lyfter mitt flyg! 

Men den 27e Januari är också förintelsens minnesdag.

Den 27 januari 1945 befriades Auschwitz från tyskarna av den röda armen. Över 1 mille judar dödades. Utöver det hundratusentals romer, homosexuella, polacker m.m
Ett par tusen fångar som hade lämnats kvar i lägret överlevde.

chamonix

chamonix frankrike, snö på berget och bärs o croissant i byn

var ute och promenerade en sväng i det fina vädret. Femöre är al...

DSC01472
var ute och promenerade en sväng i det fina vädret. Femöre är alltid vackert, men en solig "vinter" dag i januari med gott sällskap är det underbart.

en bra fredag är inget nån kan stressa fram, krävs lite planerin...

DSC01459
en bra fredag är inget nån kan stressa fram, krävs lite planering och många stillsamma fikapauser.

bra början på fredagen, vuxna barn kan också mobbas!

DSC00202
bra början på fredagen, vuxna barn kan också mobbas!

om man ändå kunde sortera sina strumpor lika bra som sandra och ...

DSC01456
om man ändå kunde sortera sina strumpor lika bra som sandra och andreas josmaskin kan sortera saften från köttet. Och om dom sen smakade lika ljuvligt! Vilken grej!

dagens idolbild,Andreas "haggan" Hagberg.

DSC01454
dagens idolbild,Andreas "haggan" Hagberg.

Mercy kill

I helgen åkte jag hem till lilla nypan och min adopterade familj. Dom ville åka ner på stan och shoppa lite, Men eftersom det var röd dag på lördagen så var inte ens åhlens öppet. Allt utom Coffé hose by George var stängt!    Som vanligt hade jag lagt i för mycket pengar pga att jag hatar parkeringsböter mer än vad jag hatar mig själv på söndags morgonen efter en hård helg. Vi hade parkerat i garaget under gallerian, och var på väg nerför trappen och ser en man som står redo för att betala "djävulen" för att få ut en P-biljett.
Jag tar fart och skuttar ut igenom dörren och landar bredvid honom och säger:
-Hej hej, du kan ta min biljett jag har en hel timme kvar på den.

Mannen som är i 45års åldern och ser ganska alldaglig ut, stirrar på mig genom sina stiliga glasögon, han överväger om han ska klappa till mig eller om han ska skälla ut mig för att jag överhuvudtaget tilltalar honom utan att ha ens ha delat bastu eller gått på samma hockey match!   Han förblir tyst och stoppar ner kreditkortet som tydligen inte fungerade, börjar skramla efter mynt.

Jag upprepar mig ifall han inte hörde:
-Du kan ta min biljett helt gratis alltså!

han rör inte en min, fortsätter irriterat vända på sina smutsiga svenska enkronor.
Jag lackar äntligen ur och börjar prata väldigt fort och argt, tackar för samtalet efter en ramsa som nog hade låtit bättre på finska eller rysska!
Lite längre bort står hans son vid bilen och jag frågar om han är i sällskap med mannen därborta, han nickar och får fram ett litet svagt kväk.
Jag beklagar sorgen och sätter mig i min svarta bamse Volvo XC90 och river sönder biljetten i små molekyler som tom hade gjort det svårt för pissmyror att bygga "stack" av dom.  Backar ut och gör ett ganska lyckat försök att skrämma upp den lilla lama svenska duon som stirrar med öppen mun och glömmer nästan bort att kasta sig undan när jag sladdar förbi!

Synd om hans barn o fru som får "smaka" på hans vrede dag efter dag efter dag!patte polis och hans frisyr var också på festen.

DSC01447
patte polis och hans frisyr var också på festen.

syster yster och jag skakade rumpan i Ockle, mycket trevlig fest...

DSC01450
syster yster och jag skakade rumpan i Ockle, mycket trevlig fest även fast vi var nyktra. . .

på väg hem till lilla mysiga nyköping. Det har varit en lång vec...

DSC01440
på väg hem till lilla mysiga nyköping. Det har varit en lång vecka, känns som om jag är bakfull fortfarande. Det löser sig nog på lördag

min älskade chef har gjort ett dessert hjärta av gele, ha en tre...

DSC01436
min älskade chef har gjort ett dessert hjärta av gele, ha en trevlig helg alla trogna och otrogna BLOGG läsare.

var på stockholms city kontor och hämtade lite bilar. Deras par...

DSC01428
var på stockholms city kontor och hämtade lite bilar. Deras parkeringshus var imponerande packat. . . . . Jag är numera nykterist!

gott nytt år mina kära vänner och fiender.

DSC01376
gott nytt år mina kära vänner och fiender.