Sick n Tired

På tok för trött för att skriva det jag vill och för pigg för att inte skriva någonting alls.
Simon Carlen 2008

Oviktigt vetande

Det man inte vet tar man ingen skada av!
Men det man undrar och misstänker kan man dö av!

Vet inte riktigt varför jag inte kan somna?!?!  Klockan är 05:00 och jag har ingen ro i kroppen, försökte kolla på film men blev inte myströttare för det.
Linus hade Bday party på Lotsen ikväll o det var riktigt mysigt, Dom hade ställt upp värsta musikanläggningen o var 3 killar som spelade o sjöng, riktigt grymt faktiskt!
Men tyvär så började sångaren med en Tequila shot så föreställningen blev kort........
Ling Ling fick en kastrull i huvudet medans han lagade maten så han skjutsade jag hem med en mindre hjärnskakning och större bula. SnyggMicke kom ridandes på sin vita springare och räddade kvällen!
Mycket sprit och goda vänner!  precis så ska en lördag spenderas.

Lägenheten fick lite Mosaik på väggarne i köket så nu börjar det se väldigt coolt ut! inte snyggt, inte mysigt, inte normalt, inte lyxigt men precis som jag vill ha det!  Annorlunda!!

En tanke som växer inom mig är att jag vill rymma!  bort från vardagen och bort från bekymmer, men sen kommer förnuftet och klappar mig på axeln, Problemen kommer alltid ifatt dig, o gör dom inte det skaffar man sig lätt nya.
Dagens visdomsord citat ur min bok som kommer släppas i mitten av Juni 2009.

image641

Nu är det iaf ljust ute =(


Solen gör människor galna

Solen steg upp samtidigt som jag, bakfull och sliten såg jag faktiskt fram emot en ny dag.
Hade en galen kväll på Rockbaren, dom kör sitt kareoke rejs varje torsdag. Som vanligt var det  fullt ös med en blandad meny av mäniskor.
Henke gjorde succé som alltid med sin förtrollande röst och sitt coolt blyga framträdande. Önskar att jag hade begåvats med en vacker sångröst, men jag har ju så många andra goda egenskaper =)

Gick förbi Martin och provkörde 3 av hans fyrhjulingar, mycket imponerad!!!!!   lite konstigt att köra runt utan hjälm lite lagom bakis, nästan som om jag var 15 igen.
Sen speedade tempot upp och helt plötsligt var klockan 17 och jag backade genom Mc Donalds driven med Charlie på Pass sidan, min ruta vägrade samarbeta. fick som vanligt vänta på maten och ombads parkera framför en av bilarna, backade runt och ställde mig framför bilen.  vi chillade och njöt av vädret och den sköna raggabasgången. helt plötsligt hängde sig mannen i Bilen bakom på tutan och började skrika och gapa. Jag fattade inte riktigt vad han skulle kunna ha blivit lack för?  efter att han hotat med spö för tredje ggn så flyttade jag arg på min lilla bil. Han kör då upp bredvid och skriker:
Hade jag inte haft mina barn i bilen hade du dött!
Under tiden sitter hans kompis o studsar i baksätet. 
Jag förstod inte vad jag gjort så jag blev ganska uppretad av hans jävla sätt.
Framförde detta flertalet ggr och varje gång öppnade han sin bildörr ett par cm, för mer gick inte pga att HAN parkat så nära min bil.
Jag hade fan kunna ha tagit en misshandel enbart för att inte vikamig en tum!!!  Har gjort det förr och kommer nog göra det igen.........  
 Insåg att ominte jag håller käften kommer han aldrig ge sig! o mycket riktigt.
En del borde fan pungryckas vid tidig ålder! för att om 20 år kommer mina barn kanske få spö i MCD kön av hans jävla sladdbarn.

En klok man jag träffade på ett fik i Grekland sa att anledningen till att greker var galna och hade ett så hett temprament var ....Solen.

Får se vad denna underbara fredagskväll har att erbjuda.

LOVE

Sol

Har hittat en sol i mörkret som än en gång får mig att tro på Karma!
En annorlunda vändning i livet betyder inte en dålig vändning! och att skalla sig blodig emot en betongvägg kanske inte alltid är ett tecken på dålig karma!?!?!?!?
Kan vara skönt att få känna att man lever ibland, annars uppskattar man det inte alltid.
Önskar bara att min. Pappa fanns vid min sida och uppmuntrade mig vid mina galna ideér och upptåg! precis som hans far INTE gjorde. Men Istället har jag min visa Mamma och syster som alltid kommer att älska mig för den jag är!! Och bara det är ju en anledning för att leva ett gott liv!
    Men det sunda friska kommer få vänta tills efter september då saker och ting kommer lugna ner sig!!  Mycket dumt och wicked kommer att hända i mitt liv under solens årstid och jag hoppas att vänner och åtminstonde 65 av mina 72kg kommer att finnas vid min sida dagen då jag blir gammal.

Kärlek och förståelse till er alla

Dag 3

Har fått ett jobberbjudande jag inte kan säga nej till, det hade inget att göra med pistolen som hölls mot min tinning under förhandlingen.
Kommer bli en lång hård sommar som aldrig kommer ta slut! hoppas jag hinner klart med lägenheten i tid!!!!
Hörs i början av September, ber om ursäkt för att jag inte kommer ringa ;)

Peace love n Farthinder

Dag 2

Vaknade skenbakis!
måste ha varit den tidiga natten, började ju kl 04:30 och är inte lika hård som Alpha org gangztas....
Var hos arbetsförnedringen och fick en dos av verklighet! Dom har ju ingen aning om vad som händer i verkligheten!   Dom förberedde mig på att jag skulle få flytta....  hur långt frågade jag?
Hon svarade:
-Ja hela Sverige såklart.

image640

Hon sa att dom hade som mål att man bara ska vara arbetslös i 2månader sen ska man ha hittat ett jobb igonom deras förnedrings förmedling.
Var i Stockholm och sa hejdå till mina kära FD arbetskamrater, känns inte bra att lämna dom.
Under tiden som gått har det blivit lite av en extra familj.,.,.,
Men dom finns ju kvar på samma plats ett tag till, om Hertz höjer deras lön med mer än dom klassiska 200kr/år

Mitt liv är upp o ner och önskar att jag hade fått en chans att komma på fötter men jag är ganska bra att slåss i totalt mörker.  Vill verkligen att nån ska komma o göra allt bra igen men det kanske är upp till mig att fatta att ödet är ingen snubbe som kommer o knackar mig på axeln med sitt trollspö. Känner mig tom.

Dag 1

...  Började helt galet roligt kl 04:30.
Jobbade på Alpha Retard Catering, mycket trevligt.
Nu är jag ganska pigg eftersom jag sovit hela eftermiddagen.,.,.,
Försöker kolla på Gladiator men det funkar inte, ska gå en liten nattpromenix tror jag.....


Jagad

Medborgaren drabbas varje år av kostnader på omkring 100 tusen på grund av Moderaterna. På onsdagen startade årets skyddsjakt och Sörmland tilldelas tio Moderata riksdagsmän.
Skyddsjakten ska ske från land, men medborgare som drabbats av skador på hus eller Akassa kan få tillstånd att jaga från båt. Naturvårdsverket har beslutat att 210 moderater får skjutas från mellersta Öland uppåt till finska gränsen.
- Den enda långsiktigt säkra lösningen är att utveckla lögndetektors test och hot. Så sker också, men vi behöver komplettera med skyddsjakt för att medel Svensken ska kunna värna sina pengar, säger Per Risberg, handläggare på Naturvårdsverket till SN.
 
Läs hela artikeln på
SN.se


Har kollat igenom de nya reglerna för Akassan och har beslutat för att starta mitt egna fack med gemensam Akassa.
FACKIT!

image639
Mitt FR favvo citat är:
TT: Blir det villaägare i Djursholm som drar vinstlotten den här gången också?

- De är också människor, svarar Sveriges "chef" Fredrik Reinfeldt.

Undrar vad Han skulle svara på frågan:
: Får man sparka på människor som ligger ner?

Homestyling

Idag börjar äventyret!
Kakel ska väljas och bänkskivan ska "cuttas" för att passa mitt fantastiska kök!
Vad tror du om att flytta in om 1månad????
Sweeet!  DUDE! Sweeet! Dude!

Vila i Frid

Engla är död.
Anders Eklund Lever.

Rädda Barnen kanske kan avsätta lite av deras miljoner till ett "kontrakt" på Anders......
image638
Anders kommer ut ur fängelset inom kort.

Politik

Har alltid undrat hur det kommer sig att en människa kan vara mer värd än den andra?
Kan ha med pengar, Makt, Flashiga polare, coolt jobb, kändisskap, snyggt svall i håret eller helt enkelt född på fel plats vid fel tid. Jag är förmodligen en lat jävel eftersom jag inte gillar sättet man blir behandlad på av div maktinnehavare men ändå inte gör något konstruktivt och kämpar. Istället skiter jag it och kör på med min Anarchy stajleee. Alla politiker ljuger o bedrar men det verkar som om folk glömmer bort det vid valtider! Det e ju ganska självklart att dom ljuger när dom "säljer sig" för 4år av makt! Det är ju inte direkt att polisen kommer o tar dom om dom ljuger o bedrar när dom väl kommit till makten!  Från början är nog alla politiker inriktade mobbade kids säkra på att dom vill förändra världen och göra en insats för sitt land, MEN sen när makten kommer in får dom hybris och ser sina mobbares ansikten framför sig när dom leker med sina (läs MINA) miljoner! 

Önskar ibland att jag hade levt på 60talet och hängt med på Hippie tåget.,.,.,.,  Peace Love n understanding!

image637


PS Axel  är den enda äkta politikern i Sverige/Världen/Tellus, men han är ju också en underbar människa som inte hycklar om att "dom" ljuger, men han kommer gå över till den mörka sidan när hans tid kommer!!!  Beware!

 

Into The Wild

Sean Penn har inte bara lyckats ligga med Madonna, Han har även lyckats göra en film som berörde mitt stora röda hjärta. Bra chips o nice sällis gjorde kanske inte saken sämre.,.,.,.,
image635
Into The Wild!



Tyvär så är det olagligt att "into the wilda" i sverige
Läs hela den inte lika hjärtskärande historien om Maria o hennes pappa
här---->

image636
Emma o pappa David bor i Nacka skogen, men nu blir dom vräkta! allemansrätten gäller kanske inte när man bor  i en kåta.....
Synd att dom inte var Zigenare, då hade dom fett lätt fått bo kvar.......? 

stockholm är fantastiskt!

DSC00379.JPG
stockholm är fantastiskt!

skönt att vara tillbaka på jobbet. . . . . . . . .%2

DSC00374.JPG
skönt att vara tillbaka på jobbet. . . . . . . . . . . .

äntligen har min vackra oljemålning kommit! Nu ska den bara ramas in o

DSC00369.JPG
äntligen har min vackra oljemålning kommit! Nu ska den bara ramas in och sättas upp.

marcus och jenny har hittat 2 feta spindlar och vet inte vad dom ska g%F

DSC00367.JPG
marcus och jenny har hittat 2 feta spindlar och vet inte vad dom ska göra med dom? ! Efter 10minuter kom Marcus på den bra idén att sätta ut dom på tradera.

Mega Man

Hur man än försöker kommer man ändå aldrig i tid!
Jag börjar tro att jag är tidsmissanpassad! (ett ord? särskrivning??) 
Nu måste jag sova innan jag hinner!!  och till alla poliser i GBG området! please stay indoors tomorrow!!
image630
Min framtida son! synd att jag inte hittat min framtida fru än!?!

GBG

Chillar på Gotia Tower