det har varit en bra jul, inte bara för att jag varit full sen d...

DSC01325
det har varit en bra jul, inte bara för att jag varit full sen den 23e utan också för att jag ätit så god mat och har så fina vänner. Ska fira denna lyckliga tid med att vara nykter hela torsdagen! För sen är det ju fredag!

Julafton

xmas
Merry Fucking Xmas

så här spenderar jag många dagar, i baksätet med en kaffe i hand...

DSC01229
så här spenderar jag många dagar, i baksätet med en kaffe i handen lr ja i munnen. Man Kan nästan tro att jag är en viktig snubbe som är på väg till nåt viktigt möte eller kanske till min ambassad i något varmt exotiskt land, i wish! ! !

När jag kom till jobb nr 2 idag fanns min lilla Ninja puma fortf...

DSC01224
När jag kom till jobb nr 2 idag fanns min lilla Ninja puma fortfarande kvar. Blev så glad att jag tillverkade en ny Ninjamask åt honom/henne. Nu måste jag sova för det svider i mina små blåa Ögon.

U sick bastard

Jag är sjuk!  vet inte varför eller hur jag ska bli frisk.

papabear

gjorde som alla andra hypokondriker skulle ha gjort....  Jag gick till doktorn.
i mitt fall har jag inte tid med ett I.R.L besök så jag gjorde ett virituellt.
gjorde bla det här testet:

stresstest62poäng   min=20p max=78p

Du är stressad och har svårt att koppla av. Fundera på orsakerna, eftersom stress i längden är direkt hälsofarligt. Börja ditt nya avslappnade liv i dag. Försök att inte oroa dig för så mycket, acceptera förändringar och se misstag som erfarenheter. Ta itu med eventuella rädslor och fobier. Stress beror ofta på att man inte är nöjd med sig själv som person och att man ställer för höga krav på sig själv. Försök att sänka kraven, acceptera dig själv som du är och se till att få tid till saker och personer du tycker om. Avslappnande sysselsättningar som till exempel att läsa en bok, lyssna på musik, laga mat, promenera eller pyssla i hemmet kan hjälpa dig att varva ner, tänka positivt och stanna "ekorrhjulet". Om du inte kan få bukt med dina problem på egen hand, bör du överväga professionell hjälp.

och sen föll snön över staden. . . Och för att få en vit julaft...

DSC01219
och sen föll snön över staden. . . Och för att få en vit julafton har regeringen valt att flytta fram julafton till idag! God jul!

2 minutes of Love

-Batata Gratänga

Välj ut en Grymt fin potatis i din lokala affär!  typ nånstans i lund.
fyll på grädde i en kastrull, skiva din grymt fina potatis och fyll upp tills
det sticker upp lite potatis genom grädden.
koka på svag värme med lock och krydda undertiden med salt och peppar vitlök. och du!
 gör det snyggt

smaka av potatisen då o då. den ska vara nästan färdig!

häll upp skiten i en gratängform och ös på riven ost. mozzarella cheddar haluomi eller vispad grädde.
in med skiten i ugnen på grill och kör den tills den får en fin färg.
 servera med lite bevingade dikter eller varför inte ett kärleks korsord.
ta det blaskigaste billigaste vinet du hittar   bara det är rött.

voila! en loove gratäng


jobbade lite extra på arlanda kom in 100bilar på nån timme. . . ...

DSC00063
jobbade lite extra på arlanda kom in 100bilar på nån timme. . . Innan var det ganska lugnt så jag passade på att träna upp en liten Ninja katt. Hon jag jobbade med tyckte att det såg ut som en sjuksköterska. . . . Ja ja hade jag haft mer tid hade det lilla lejonet blivit en kallblodig mördar Ninja!

lusse fika, 1bild säger mer än 1000ord

DSC00061
lusse fika, 1bild säger mer än 1000ord

Killing me softly

Måndag morgon börjar alltid med en pungspark!
försover mig 30minuter och då är det kört att hinna fram i tid pga alla köer som bildas på stockholms expressway called the E4. Och det tar lixom bara stopp och ingen har nån aning om varför det tar stopp. Kan bero på att alla sitter själva i sina bilar.......
Jag blev allt tröttare och tröttare, mina ögon brännde och tårades. 
Jag vaknar upp av att mitt hjärta hoppar upp och snurrar ett varv i mitt bröst, jag hade somnat i och folk bakom tyckte att det var olämpligt! jag tittar framåt och ser att bilen som nyss var framför mig nu har lyckats krypa fram minst 200meter.  "bitch slappade" mig själv i ansiktet och körde nyvaken vidare!  tog 2 timmar att ta mig till jobbet. 38minuter till stockholm och resten av tiden för att åka igenom staden!

sen har dagen varit fylld av diverse spill, mindre olyckor och höjdpunkten var nog när jag slet av halva min höger tumnagel! det sprutade blod och mitt skrik av smärta hördes till jokkmokk!

trallar vidare på *Killing me softly * *la la la* och hoppas att dagen tar slut eller att han *the dude uppstairs* gör slut på mitt lidande snabbt!

tomas ritade en vägbeskrivning till våra 2ny anställda, jag tips...

DSC00038
tomas ritade en vägbeskrivning till våra 2ny anställda, jag tipsade honom om "det här internet"

undrar om jag skulle ta och skaffa en hund? Man kan säkert dres...

DSC00040
undrar om jag skulle ta och skaffa en hund? Man kan säkert dressera den till att göra mitt jobb, kan en apa så kan nog en hund.

har hämtat lite däck på vårat lager i märsta. Det var tur att ja...

DSC00028
har hämtat lite däck på vårat lager i märsta. Det var tur att jag bara hämtade en uppsättning däck! För det är fan allt som får plats i en ford KA ! Haha

var på IKEA och köpte prylar till mitt nya rum här uppe i stockh...

DSC00025
var på IKEA och köpte prylar till mitt nya rum här uppe i stockholm. Var stressad efter jobbet och av alla otrevliga människor på parkeringen. Men det blev inte bättre när det första som möter mig i rulltrappan är ett pling från högtalaren följt av en vanlig röst som informerar om att bilen med reg nr XSY673 har glömt lysena på! Fi fan stackare, tänker jag. Funderar 5millisekunder och inser att det är mitt regnr! Beslutade att skynda mig på för batteriet skulle säkert räcka! :Mmm visst: men det slutade med att jag fyndat ett fint databord och stol för 200kr

eftersom jag hatar julen sen september 2005 har jag inget julpyn...

DSC00013
eftersom jag hatar julen sen september 2005 har jag inget julpynt kvar. Men jag kan inte tillåta mig att vara nån jävla grinch längre, särskilt inte när det går ut över lasse och sofia mina underbara kombos. Så jag fyllde en påse på rusta. Så nu kan tomten äntligen hitta mig i min lilla källare

lasse och sofia bjöd på 1advent fika och vi smakade av pepparkak...

DSC00009
lasse och sofia bjöd på 1advent fika och vi smakade av pepparkakorna med lite exklusiv ost.